ÜAK (Üniversitelerarası Kurul) tarafından belirlenene doçentlik başvuru kriterlerine göre temel alan fark etmeksizin tüm doçent adaylarının ulusal ve/veya uluslararası toplantılara katılarak bilimsel çalışmalarının bir kısmını sunmuş ve sundukları bu çalışmaların da matbu veya elektronik olarak basılmış olması gerekmektedir. Doçent adaylarının uluslararası toplantılarda sunulan tam veya özet metni matbu veya elektronik olarak basılmış çalışmaları 3 puan ulusal toplantılarda sunulan tam veya özet metni matbu veya elektronik olarak basılmış çalışmaları 2 puan olarak değerlendirilirken hem uluslararası hem de ulusal poster sunumlardan puan alınamamaktadır. Bilimsel toplantı faaliyeti kapsamında doçent adaylarının en az 5 puan alması gerekmektedir.
Doçent adaylarının uluslararası ve/veya ulusal bilimsel çalışmalarını sunması ve sunulan bilimsel çalışmaların matbu veya elektronik olarak basılması kriteri kapsamında dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır:
Bizimle çalışmak ister misiniz ?
Doçentlik Başvuru Dosyası Hazırlama konusunda yetkinliğiniz ve tecrübeniz varsa bizimle iletişime geçerek, akademik kadromuzda yer alarak çalışmaya başlayabilirsiniz.
akademik dergi q değeri, dergi q değeri, dergi q değeri bulma, dergilerin q değeri, q değeri, q degeri
dbs, DBS girişi, dbs'ye yüklenmesi gereken belgeler, Doçentlik başvuru kılavuzu, ÖSYM, YÖK
DOÇENTLİK kriteri, eğitim öğretim faaliyeti, üniversitelerarası kurul
Uzun yıllardır doçentlik başvurusu alanında hizmet veren profesyonel ekibimizle siz değerli hocalarımızın doçentlik başvurularında en büyük destekçiniz oluyoruz.
Hizmetlerimiz
Hızlı Menü
İletişime Geçin
Website: prodocentlik.com
E Posta: info@prodocentlik.com
Telefon: 05053268416